Verslag inputsessies CF verpleegkundigen

Verbetering van de ondersteuning van CF verpleegkundigen

Wat zijn de belangrijkste verbeterpunten van de ondersteuning van de behandeling met inhalatieantibiotica bij patiënten met Cystic Fibrosis (CF)? Dat is de centrale vraag tijdens onze nascholings en brainstormsessies met CF verpleegkundigen. Deelnemers uit verschillende CF centra leveren hiervoor met veel enthousiasme hun input.

Uit recente sessies zijn een aantal duidelijke punten naar voren gekomen waar wij de komende tijd graag een bijdrage aan willen leveren, te weten: digitale instructiematerialen voor patiënten, online nascholingen optimalisatie verneveltherapie en verbetering van de ondersteuning door onze zorgpartners.

Heeft u suggesties die kunnen bijdragen aan de verbetering van onze ondersteuning? Laat het ons weten. Bel tijdens kantooruren 043 365 54 79 of stuur een e-mail naar info@crescopharma.nl

Cresco Pharma blijft investeren in de optimalisatie van de behandeling van patiënten met Cystic Fibrosis met onze geneesmiddelen. Wij doen dit onder andere door het organiseren van nascholingen, de ontwikkeling van heldere instructiematerialen voor patiënten en met het beschikbaar stellen van tools, die de kwaliteit van de verneveling vergroten. Om die reden organiseren wij ook regelmatig vernevelworkshops voor verpleegkundigen en apothekersassistenten.

Bespaar uzelf tijd en blijf up-to-date

Wanneer u ons hieronder toestemming geeft sturen we u voortaan per e-mail actuele informatie over de behandeling van Cystic Fibrosis, nascholingen en updates over onze geneesmiddelen toe. Vanzelfsprekend kunt u deze toestemming op elk moment weer intrekken.

"*" geeft vereiste velden aan

Ja, ik geef toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.