TADIM®

TADIM® (COLISTIMETHAAT)

Tadim is geïndiceerd voor de behandeling van een chronische longinfectie ten gevolge van Pseudomonas aeruginosa bij volwassenen en kinderen met Cystic Fibrosis.

I-Neb

I-Neb

De I-Neb van Philips is een compacte dosimetrische vernevelaar welke een aerosol op maat afgeeft. Het aerosol wordt afgegeven in de vorm van “aerosolpufjes”, afgegeven op basis van het persoonlijke ademhalingspatroon van de patiënt.

handshake

ONDERSTEUNING

Voor de levering van zowel vernevelapparatuur als de medicatie werken wij nauw samen met onze zorgpartners Mediq, Westfalen en Apotheekzorg. De vernevelinstructie van de patient wordt door ervaren verpleegkundigen van Mediq en Westfalen thuis gegeven.
Link naar Vernevelplus aanvraagformulier Mediq
Link naar aanvraagformulieren Westfalen

clock

ONZE PARTNERS STAAN 24/7 VOOR U KLAAR

Vernevelaar, toebehoren en medicatie kan via één loket worden geregeld. De klantenservice staat 24 uur per dag voor uw patiënt klaar voor spoedgevallen, ook in het weekend. Na ontvangst van de eerste aanvraag wordt er binnen 24 uur een afspraak gemaakt voor de levering van de medicatie, vernevelaar en toebehoren bij uw patiënt thuis.

delivery

ONZE PARTNERS LEVEREN AAN HUIS

Medicatie, vernevelapparatuur en toebehoren worden kosteloos bij uw patiënt thuis geleverd.

delivery

ONZE PARTNERS ZORGEN VOOR VOLLEDIGE ADMINISTRATIEVE EN FINANCIËLE AFHANDELING

Ook de volledige administratieve- en financiële afhandeling met de zorgverzekeraar, nemen onze partners uw patiënt uit handen.